KONTAKT O NÁS PŘIDAT K OBLÍBENÝM
HLEDAT:
e-shop zdarmae-shop zdarma
 
e-shop zdarma
Kategorie
e-shop zdarma Bylinkové polštáře
e-shop zdarma Pohankové polštáře
e-shop zdarma Třešňové polštářky
e-shop zdarma VÝPRODEJ OBCHŮDEK



Reklama:

 JAK NAKUPOVAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Jak objednat zboží v našem e-shopu 

1) Přidáním zboží do košíku a odesláním objednávky (s registrací nebo bez registrace)

nebo

2) Zasláním objednávky na náš email: vonavepolstarky@seznam.cz nebo schodlova@seznam.cz

 

PŘI ZVOLENÉ PLATBĚ PŘEDEM, VYČKEJTE, PROSÍM, NA POTVRZUJÍCÍ EMAIL, KDE VÁM ZÁROVEŇ ZAŠLEME Č. ÚČTU A VAR. SYMBOL


Objednávka

Odesláním objednávky kupující potvrzuje závaznost objednávky, vyjadřuje souhlas s obchodními podmínkami a souhlas se zpracováním osobních údajů prodávajícím.

Potvrzení objednávky

Prodávající potvrdí kupujícímu přijetí objednávky. Potvrzením objednávky se prodávající zavazuje dodat objednané zboží. Pokud nedojde k potvrzení objednávky, kontaktujte nás, prosím, elektronicky na email schodlova@seznam.cz.

Cena zboží

Cena zboží u jednotlivých produktů je konečná, nejsem plátce DPH.

Doprava

Zboží bude odesláno prostřednictvím České pošty a.s., po tel. domluvě možný osobní odběr v prodejně Sluníčko, Frymburk 37, 382 79 Frymburk.

Poštovné a balné

Poštovné a balné účtujeme podle zvoleného způsobu dopravy - 79,- Kč (lze využít pouze při platbě předem), 119,- (doporučený balík) nebo 149,- Kč (balík do ruky).  Při objednávce vyšší než 1500,- Kč (cena zboží bez poštovného a doběrečného) - doprava ZDARMA - platí pouze pro ČR při zvolené platbě předem. Doručení do zahraničí je možné pouze při platbě předem na náš účet. Poštovné na Slovensko 255,- Kč, cena poštovného do dalších zemí podle aktuálního ceníku České pošty a.s. 

Platba

Platba je možná hotovostí na prodejně při osobním převzetí, při převzetí doručeného zboží  -  dobírkou , případně převodem na účet. Pro objednávky nižší, nežli 200,- Kč (cena zboží bez poštovného) je nutné zvolit platbu předem, převodem na účet. Platba ze zahraničí pouze převodem na účet. 

PŘI ZVOLENÉ PLATBĚ PŘEDEM, VYČKEJTE, PROSÍM, NA POTVRZUJÍCÍ EMAIL, KDE VÁM ZÁROVEŇ ZAŠLEME Č. ÚČTU A VAR. SYMBOL

Doběrečné

V případě platby dobírkou účtujeme doběrečné  49,- Kč. Při platbě převodem  na účet doběrečné neúčtujeme, platba převodem je zdarma. Ze zahraničí není možné platit dobírkou. Minimální hodnota zboží při platbě na dobírku činí 200,- Kč. Pro objednávky nižší, nežli 200,- Kč (cena zboží bez poštovného) je nutné zvolit platbu předem, převodem na účet.

Dodací lhůty

Zboží bude odesláno neprodleně po obdržení objednávky, nejpozději do 3 pracovních dnů. V případě platby převodem odesíláme zboží následující pracovní den po připsání částky na náš účet. Zboží bude odesláno způsobem zvoleným v objednávce, průběh doručování dopravcem nelze ovlivnit.

Převzetí zboží

Kupující má povinnost překontrolovat neporušenost obalu. Pokud obal vykazuje zjevné znaky poškození, ihned kontaktujte prodávajícího. V případě, že zboží  v zásilce bude jakýmkoliv způsobem poškozené, kontaktujte ihned prodávajícího. Odesláním objednávky se kupující zavazuje k převzetí zboží. Pokud kupující nepřevezme objednané zboží, je povinen prodávajícímu uhradit náklady spojené s odesláním zásilky. Doručení v pozdějším, nežli očekávaném, termínu, způsobené dopravcem, není důvod k nepřevzetí zboží nebo k reklamaci.

Možnost vrácení zboží bez udání důvodu

Kupující má právo zakoupené zboží vrátit bez udání důvodů, a to do 14 dnů od doručení zboží. Vrácené zboží nesmí vykazovat známky poškození, nesmí být znečištěno a musí být zabaleno tak, aby během přepravy nemohlo dojít k jeho poškození. Vracené zboží zašle nebo osobně doručí kupující na adresu prodávajícího. Pokud se prodávající a kupující nedohodnou jinak, bude vrácená částka zaslána převodem na účet kupujícího. Kupujícímu bude vrácena částka včetně poštovného (nejlevnější způsob dopravy), náklady na vrácení zboží hradí kupující. Prodejce má právo na náhradu vynaložených nákladů spojených s vrácením zboží (např. náklady na vyčištění vráceného zboží)

EET:

 V tomto eshopu prodáváme převážně vlastní výrobky z kategorie NACE 13 - Výroba textilií. Tato ekonomická činnost je zařazena do 4. fáze EET, evidovat tržby podle zákona o EET a vydávat EET účtenky začneme od zahájení 4. fáze EET. Do připojení k EET vystavíme ke každé objednávce standardní doklad jako doposud.


 

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Úvodní slovo: 
Ochrana osobních údajů a zejména informace o jejím uskutečňování musí obsahovat určité náležitosti, které se však vzhledem k jejich množství stávají pro běžného uživatele nepřehlednými. Dovolím si tedy úvodem, před všechna ta správně formulovaná slova, čísla paragrafů a směrnic krátký odstavec v lidské řeči:
Prodávající je na základě zákonné povinnosti registrován u Úřadu na ochranu osobních údajů (dále jen ÚOOÚ). Prodávající  bude od kupujícího vyžadovat jen ty osobní údaje, které jsou nutné k vyřízení objednávky,  případně reklamace. Prodávající prohlašuje, že učinil veškerá opatření, aby zabránil přístupu třetích osob k osobním údajům  kupujících a nepředá ani v budoucnu osobní údaje kupujících třetí osobě. Hezký den, L.S.
(Konec úvodního slova, Podmínky ochrany osobních údajů níže) 

 Podmínky ochrany osobních údajů

  1. Základní ustanovení
  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Lucie Schödlová IČ 74206869 se sídlem Frymburk 77, 382 79 Frymburk (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

adresa: Lucie Schödlová, Frymburk 77, 382 79 Frymburk
email: vonavepolstarky@seznam.cz

  • 608 275 846
  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval  pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

  1. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů
  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy. 

 

  1. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů
  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  1.  Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

 

  1. Doba uchovávání údajů
  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 10 let od ukončení smluvního vztahu). 
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

  1. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)
  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  1. Správce nemá   v úmyslu předat osobní údaje třetí osobě v zemích EU ani do země mimo EU nebo mezinárodní organizaci.

 

  1. Vaše práva
  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

 

  1. Podmínky zabezpečení osobních údajů
  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

  1. Závěrečná ustanovení
  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek na Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 
Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 11.1.2019.


 
7815 návštěvníků

Tento e-shop využívá systém eshop-zdarma.cz!